eredményes gyógyulások

Vélemények azoktól, akik már megtapasztalták a gyógyítóerőt.

Eredményes gyógyulások, állapotjavulások.

 

 

„5 éves kisfiamnak komoly allergiája volt. Nem csökkentek a tünetek az orvosi kezelésektől sem. Állandó volt a tüsszögés és az orrfolyás. András kezelésétől 2 hónap alatt minimálisra csökkentek a tünetek, majd teljesen eltűntek. Azóta évek teltek el panasz nélkül.”

Mihály

„Hirtelen jött magas lázzal feküdtem otthon. Egyszerűen nem bírtam talpra állni, annyira legyengültem. Férjem először az ügyeletet hívta, de mivel az nem érkezett meg még 2 óra múlva sem, így szólt Andrásnak, aki fél óra alatt talpra állított.”

Zsóka

„Születésem óta a bal vesém alul működött. Nagyobb problémám soha nem volt vele, egészen 52 éves koromig. Az évenkénti kontrolvizsgálatok évi 2 alkalomra sűrűsödtek, míg egyszer azt mondta az orvos, hogy most már ki kell venni azt a vesét. Előjegyzésbe vettek. Ekkor kerestem meg Andrást. Volt 37 napom a műtétig. A műtét előtti napon még volt egy utolsó vizsgálat, ami sokkal hosszabbnak tűnt, mint az eddigiek. Most már tudom miért. A doktor úr a vizsgálat végén csak ennyit mondott: >>Asszonyom, ez a vese működik!<< Azóta is meg van mindkét vesém, nem tökéletes, de még mindig működik, köszönhetően Andrásnak.”

Mária

„Gerincsérvre műtöttek. Egy idő után zsibbadni kezdett a jobb karom. Az orvosom jelezte, hogy újabb műtét szükséges. Nem akartam újra átélni az ezzel járó fájdalmat. András kezelései által a zsibbadás megszűnt. 2 év eltelt azóta, de még nem kellett újra a kés alá feküdnöm.”

Anna

„Édesanyám tüdejében és agyában daganatot találtak. Az agydaganat volt műthető. Az Adjunktus Úr a műtét után felkészített, hogy maximum 2 hónapunk van együtt. Ebből 2,5 év szeretetben eltöltött időszak lett. Hálás vagyok érte.”

Andrea

„Nőgyógyászati vizsgálatomon olyan rosszak lettek az eredményeim, hogy az orvos eltávolító műtétet javasolt. Gondolkodási időt kértem. A barátnőm javasolta Andrást. Neki köszönhetően, még mindig teljes nőnek érzem magam. Azóta az eredményem stabil P2.”

Ilona

„Megerőltetés miatt egy méretes kinövés lett a csuklómon. Sem krémek, sem gipszelés nem mulasztotta el. András keze által elmúlt.”

Adrienn

visszajelzések

Az itt olvasható idézetek a https://www.facebook.com/szeretetenergiaval.gyogyito.5
oldalon, hozzám érkezett visszajelzésekből vett részletek.
Csak ízelítőnek néhányat megosztok itt is.

Ezek legtöbbször privát beszélgetések. A helyesíráson és a fogalmazáson nem változtattam.

Kérem, nézze el, hogy a viszonylag gyors kommunikáció jellege miatt sűrűbben fordulnak elő helyesírási hibák. Megértését köszönöm.

Csak olyan véleményeket, visszajelzéseket közlök, amelyhez írója minden esetben hozzájárult, hogy ezt név nélkül megtehetem. Monogramot és település nevét sem írom le, mert azzal a Facebookon egyszerű lenne beazonosítani és sok esetben a véleményt író környezete nem is tud a problémáról.

Ezért Önre bízom, hogy elhiszi-e, hogy ezek valós vélemények.
Lehet, hogy némelyik történetben magára ismer, és ez fogja elindítani a gyógyulása útján.

kék„Kedves András!Ön egy mindenkiben bizalmat ébresztő, szeretettel teli ember.Nem vártam csodát a találkozásunktól, hiszen ma egyre több az emberi hiszékenységet kihasználók köre, akiknek sajnos akarva, akaratlanul áldozatává eshetünk és esünk is gyakran.

Ezt azért írom le, mert sokan járhatnak ebben a cipőben, és már nem tudnak hinni, pedig a hitre nagy szükség van,legalább annyira, mint a szeretetre.

A csodáktól félünk, mert elfelejtettük a mai anyagias világban, hogy : CSODÁK MÁRPEDIG VANNAK! Az ÉLET csodái.Csak merjünk nyitottak lenni, és merjünk újra HINNI és SZERETNI!!!

Ami szombat óta változás, hogy éjszakánként már nem ébredek fel 6-8-10 alkalommal, de előfordult többször is, (annak ellenére, hogy álmos és fáradt voltam) hogy egész éjszaka tévéztem, mert nem tudtam aludni.Mostmár csak 1-2szer ha felébredek, és tovább is tudok aludni rögtön.

Ha már ebben tudott segíteni, nekem már ezért megérte Önnel találkozni!De sokkal nyitottabb, befogadóbb és megértőbb, türelmesebb is lettem.

Azt hiszem egyet értünk abban, hogy ezekre a tulajdonságokra, vagy ezek erősítésére igen nagy szükség van, nemcsak önmagunk érdekében, hanem embertársainkkal szemben is.

Aki még nem járt Önnél,annak csak annyit, hogy vegyen részt egy Önnel való személyes találkozáson,és meg fogja tapasztalni a szeretet erejét!

Aki már járt Önnél, az pedig tudja, azaz „Mi tudjuk”, hogy miről beszélek.

Köszönet a kedvességért, a türelemért a segítő szándékért!
Kedves András!Legyen csodás napja! :)”

kék…Aki több mint 2 hónapja nem mert kimozdulni a lakásból…
…hálás vagyok érte…

„Üdvözlöm András!

Tegnap volt az első találkozásunk, szeretnék beszámolni hogy s mint vagyok….Már a beszélgetésünk után kb. 3 órával elmentem a Fiammal sétálni. Féltem, remegtem, de valami hajtott és nagyon akartam is. Estére úgy éreztem az egész világot át tudnám ölelni, akkora szeretett volt bennem és nagyon nyugodt voltam. Mosolyogtam és ismerőseimnek tovább adtam (legalább is próbáltam) a melegséget amit éreztem…A mai nap még gyógyszert nem vettem be és nem is érzem szükségességét. Nem félek, nem remegek..nyugodt vagyok és szeretnék újra emberek közt lenni!!! Egy szál gyertyát meggyújtottam este Nővéremre emlékezvén ahogy megbeszéltük. Tudom, hogy velem volt…..Nagyon szépen köszönöm ezt a CSODÁT!”

…Aki több mint 2 hónapja nem mert kimozdulni a lakásból…
(FOLYTATÁS)

„…Délután ültem itt a szobában és potyogtak a könnyeim..olyan, de olyan boldog vagyok!!

Reggel arra ébredtem, hogy menni kell ebbe a jó időbe a szabadba. A Fiam partner volt és kisétáltunk a kertünkbe. Nem félek még attól sem, hogy találkozok ismerősökkel….tényleg kezdek a régi önmagam lenni…már folyamatosan küldöm az önéletrajzomat álláskeresés céljából. eddig nem mertem még azt sem.

Tényleg hihetetlen mennyit változtam.

… ami még nagyon nagy dolog számomra, hogy a Fiam is boldog mert nem azt a depressziós, elesett anyját látja…Segít Ő is mindenben.”

kék„Tegnap Bálint a fiam 15 éves, a Pécsi Futball Akadémián történő edzés közben csúnyán megsérült. A pályán egy gödörben kibicsaklott a bokája, a délutáni röntgen felvétel egy levált csontszilánkot is mutatott. Kétségbe esve hívott hogy csináljak valamit, mert ha másnap nem tud pályára lépni nem veszik fel az akadémiára. Sérült játékost ugyanis soha sehol nem igazolnak le. Tanácstalan voltam, kértem több csoportban is segítséget, és kaptam is…ezt is köszönöm….aztán eszembe jutott András, hiszen Ő már kezelte a távolból a feleségemet, felhívtam és a lehető legtermészetesebb módon elvállalta a késő esti procedúrát. 450 km távolságból!! Fiamnak telefon, a kapott utasítások elmondása…aztán az idegőrlő várakozás.. Csörög a telefon és azt mondja Bálint, hogy úgy érezte magát mint aki beivott vagy ilyesmi (nem iszik, tehát igazából nincs fogalma róla milyen az), és indiánok táncolását látta, melegséget és zsibbadást érzett…de a lényeg, hogy utána az addig merev és dagadt bokája, mozog minden irányban és eltűnt a dagadás. Kora reggel még egy kezelés lement, a duzzanat teljesen eltűnt és gond nélkül megcsinálta az edzést..a gond csak az, hogy az edző, nem érti mi történt és mivel komoly sérülést látott tegnap, ami „törvényszerűen” mára nem gyógyulhat meg, ezért az akadémiára nem jutott be, de Kozármisleny csapatába igen. Ősszel várják vissza az akadémiára.
Köszönöm András!!! Az Isten Áldása legyen utadon, és gyógyíts meg sok embert”

kék„A történetem közel egy évvel ezelőtt kezdődött. Enyhe , nyelőcsőben érződő különös érzés.
Mivel nem múlt..elmentem egy gasztrós szakorvoshoz. Savlekötőt kaptam..és egy beutalót
gyomortükrözésre. 🙁 …
Felhívtam az orvos figyelmét, hogy volt már gondom a lidokain sprayvel…lehetne esetleg más módszerrel érzésteleníteni…???”majd óvatosan spray-zem…és zutty…már a torkomon is volt a cucc.
A vizsgálat során kiderült, hogy hatalmas fekélyek virágoznak a gyomromban, de majd rendbe jön…gondoltam…
A gyomrom különböző alternatív gyógyításnak, többek közt Andrásnak köszönhetően rendbe is jött …
De a torkom…az „ajándékba kapott” spray-vel 🙁 …nem akart rendeződni. Nagyon erős nyálkahártya gyulladásom lett.
9 hónapja tartott a kálváriám a torkommal , mikor „ véletlenül :)” megláttam Andrást itt a facebookon.
Felhívtam…és megbeszéltük a kezeléseket. Összesen 21 kezelést kaptam…a torkom mondhatom…99%-an rendben van 🙂 …még pár hét és újra 100-as leszek 🙂 !!!

A kezeléseken kívül több órás beszélgetésben is volt részem…
Ha meghalljátok a hangját…már félig meggyógyultatok..
Bizalom…bátorító ..gyógyító energia árad a szavaiból is minden pillanatban.
Bízzatok benne….én is ezt tettem…
Biztos voltam benne hogy jó helyen járok…éreztem.
Mindig szeretettel fogok a gyógyító órákra gondolni….és az utána következő beszélgetésekre.

Köszönöm Andrásnak….hogy vissza adta nekem a gyógyulásban vetett , (már lassan elveszni készülő) hitemet.

Kívánok sok sikert Neki, és ELEGET …mindenből!

Szeretettel : Egy gyógyult”

kékMegosztom kedves vendégem Irén tapasztalatait a távgyógyítás kezeléséről:

Az előzmények:

„(… )17 éves koromban a derekam tönkre ment, olyan munkát végeztem, ami nehéz volt, ma 3 gyermek édesanyja vagyok (…) A derék, hát és váll fájdalmaim meg vannak mai napig is, ami nehezíti a minden napjaim, munkában. Szeretnék meggyógyulni, orvosi beavatkozás nélkül és úgy dolgozni, hogy az ne legyen kín. A fájdalom sokszor elviselhetetlen a gyógyszerek csak időlegesek és nem is mindig hat, ezen kívül járás közben bármikor becsípődik az ideg ez is szörnyű. Tudnál-e ebben segíteni Nekem?”

Az elmúlt 4 hét távgyógyításának összegzése:

„A munkában nem olyan mértékben fájt a derekam, mint az előtt, volt többször olyan, hogy nem fájt, pl. favágás. Ezt a munkát nem tudom elkerülni, szeretek fát vágni, egyedül vagyok minden munkára a férfi, női munka, + 3 gyerek ellátása. Érdekes módon, nem tudom leírni Neked, úgy érzem lelki szinten is történt valami, szavakkal nem tudom megfogalmazni. Írtam, hogy a zsibbadást sem éreztem már kezelés közben. 4 hét alatt 1x csípődött be a forgómba az ideg. Nem volt annyira elviselhetetlen az sem mint korábban, bár nem sűrűn volt, hirtelen váratlanul jött ahol ért.”

„(…) a tegnapi nappal kapcsolatban annyit szeretnék mondani…

Még Életemben nem éreztem magam ennyire könnyűnek,nyugodtnak….mint ma reggel,mikor felkeltem 🙂

Mint akiről leesett egy láncköteg,ami körülölelte a lelkemet…..ami szorított 9 éven keresztül…és most eltűnt…Még neked sem mondtam,de nem tudtam miért,ha nagyon mélyet sóhajtottam eddig,nem tudtam…mindig csak kicsiket tudtam…valami oknál fogva nem tágult a tüdőm…MA olyan mélyet sóhajtottam és …..olyan jól esett…..tiszta lettem…..könnyű…És ezt Neked köszönhetem,mert Te vagy az az ember,akinek erről tudtam beszélni…És ezek tényleg nagy szavaknak tűnnek,de ha az ember belenéz a szemedbe,amiből árad a jóság,a szeretet ,a segítőkészség….megnyílik…és olyan dolgoktól szabadul meg,amiktől ha nem tenné…idővel meg is ölheti…

Te egy ilyen dologtól szabadítottál meg engem tegnap….nagyon hálás vagyok érte…….. O:) Köszönöm… 🙂

(…) Neked köszönhetem,hogy leírhattam ezeket a sorokat….és igen…most már Élni fogok….és sóhajtani,anélkül,hogy rám jönne a köhögés,mert eddig mindig,ha sóhajtottam el kezdtem köhögni….olyan érzés volt,mintha csiklandoznának „bentről”…..le sem tudom írni…de az a lényeg,hogy amit most érzek,azt meg tudom fogalmazni…
KAPOK LEVEGŐT!!!!!!!!! 🙂 „
 

kék„Testi betegségeink intő jelek,melyek arról tanúskodnak, lelkünkben megszűnt a harmónia, az egyensúly felborult. Kényelmesebb persze a tüneteket gyógyszerekkel kezelni, de ettől még a valódi ok nem fog megszűnni, s később újra előtör valahol testünkben.Ezt a felborult egyensúlyt az Égiek úgy akarják visszabillenteni, hogy szeretetenergiával rendelkező gyógyítókat küldenek közénk,akik megtanítanak mindannyiunkat visszatalálni elveszett önmagunkhoz, megmutatják hogyan éljük meg az igazi Szeretetet, s ezáltal megszűnnek félelmeink,nem leszünk „Fél-elemben”,hanem ismét megkapjuk az „Egész-ség” csodáját. Helyreáll a harmónia. Már egy ideje érdeklődéssel követtem András Szeretetenergiával Gyógyító oldalát.Az itt megjelenő köszönő levelek,hozzá-szólások sokasága ráébresztett arra: kinek testi, lelki, problémája, betegsége, panasza van, az itt bátran kéri a „szeretett-energiával Gyógyító” segítségét. Nem tudtam levenni tekintetem a profil kép helyén lévő „segítő kézről”…Mintha ezt súgta volna:”Bátorság,ne féljetek!”Félelmetes volt a felismerés, Jézus így üzen nekem, neked, mindannyiunknak:”csak kérjetek, és megadatik nektek…” Vettem, hát egy nagy levegőt, minden bátorságom összeszedtem, s egy bemutatkozó levélben felvázoltam betegségem, és annak fizikai tüneteit.A távolság miatt számomra András a távgyógyítás lehetőségét ajánlotta. Gyógyító”találkozásunk” így kezdetét vette.A megbeszélt időpontban, heti 3 alkalommal. Már az első „találkozás”alkalmával megtapasztalhattam, azt a hatalmas Szeretetet mivel lelkem felemelte, és hazavezette oda, ahol béke, szeretet, öröm, jóság, és harmónia lakozik… Szárnyalt a lelkem,” lebegve ég és föld között „kilépve beteg testemből, hogy megtisztulva a Fényben megszabaduljon minden fájdalomtól.Lehullott rólam minden „bilincs”,lelkem szabadon szállt,szólni nem volt erőm, éreztem egy könnycsepp gördül végig arcomon… Minden gyógyító „találkozás” közelebb vitt a gyógyulásom felé.Ma már elmondhatom, betegségem tova szállt. „Egész-séges” vagyok.A lelkemben pedig ismét elfoglalták régi helyeiket : a béke, öröm, boldogság, szeretet, jóság,harmónia igazgyöngyei… Elfogadom saját magam,tudom Isten csodálatos teremtménye vagyok,egyedi,egyszeri,megismételhetetlen.Elfogadom mások „másságát”, minden mivel utamon találkozom ajándék számomra. András a „Szeretetenergiával Gyógyító” képes arra,hogy magasabb tudatosságával,rezgésszintjével meggyógyítson akár „Téged”is,ki most e sorokat olvasod.Tanulságtétel ez a mindent betöltő” Szeretetről” Elég bátor vagy?Mered vállalni az „új esély” befogadását? Tedd meg bátran,magadért és gyógyulásod bekövetkezik.Örök hálával és szeretettel: (NÉV)”

kék„Nos kedves olvasó nem kérem,hogy hidd el az itt leírtakat…csak azt-olvasd végig…

Igaz Mese…

Történt egyszer,hogy egy gyógyulni vágyó találkozott egy szeretetenergiával gyógyítóval.Néhány alkalmas kezelések hatására,testi és lelki eredetű problémái elindultak a megoldást jelentő út felé…

Telt-múlt az idő,jobb és rosszabb napok,hetek,hónapok következtek.Sírás és nevetés,bánat és öröm szorosan,kart-karba öltve hol gyengítették,hol erősítették.
Saját útja keresése közben fájdalmas elágazáshoz érkezett…

Mindeddig egészségesnek hitt gyermeke aggasztó tüneteket,leleteket produkálva megbetegedett.Vizsgálat,vizsgálatot követett,orvosi találgatások,feltételezések hada követte egymást …
Mi lesz,ha….?Miért ő..?…

Néhány álmatlanul átvirrasztott éjszaka és egy szeretett ember segítségével egy lelkiismeretes doktor felállította a mindenkit megdöbbentő diagnózist…

Az alternatív gyógymódokban eddig is bízó anya gondolkodás nélkül elvitte gyermekét Andráshoz…ahol felnőtteket meghazudtoló komolysággal fogadott el minden”utasítást”a kezelés alatt!

Ám András néhány percet szánt az anyára is…

…akinek egy jó pár centis kitüremkedés napok óta szinte már elviselhetetlen kínt okozott a jobb bordaív alatt.Férje és több ember saját szemmel látta…hozzáérni nem lehetett,az is fájdalmat okozott…
…és András 2 ujját a duzzanatra téve,szemébe nézve nem egészen 10 perc alatt szó szerint ELTÜNTETTE!
…a nő hiába ütögette,hiába nyomogatta semmilyen fájdalmat nem érzett!
-Ezt egyszerűen nem hiszem el!-ismételte egymás után.
Vmi megmagyarázhatatlan boldogság ragyogott arcán…
A tényt igazolja,hogy a fent említett emberek álla is leesett a csodálkozástól…mert eltűnt a fájdalmas”dolog”…

Így történt meg,hogy anya és lánya kart-karba öltve,cinkos mosollyal az arcukon értek haza.Egy olyan érzéssel gazdagodva,amit csak azok tudhatnak a magukénak,akik megélik a Szeretet erejét…!
Aki nem hiszi,járjon utána.

….és mégis mi van ebben?-nos,joggal kérdezheted kedves olvasó.
…semmi…Neked!
…de Nekem,Nekünk…Minden…

Remélem egyszer Te is részese lehetsz a szeretet eme formájának és találkozni fogsz ezzel a nagyszerű Emberrel-Andrással…

Itt a vége,fuss el véle… Írta:maga az élet…”

kék„Évek óta tartó migréntől szabadultunk meg! Nincs attól borzalmasabb, amikor a gyerekedet látod szenvedni. Orvostól, orvosig, gyógyszertől, gyógyszerig… ha adtam úgy éreztem, megmérgezem, ha nem adtam, lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem segítek. András segített! – de nem csak ezen, amiről nem beszéltünk, az is elmúlt, olyan energiákat kapott a kislányom! Hirdetem, amerre megyek! „

kék„Kedves András!

Nagyon szépen köszönöm a sorsnak, hogy utamba hozott. Hihetetlen segítséget jelentett számomra a gyógyításod!
Szeretném, ha mások is Rád találnának, akiknek szükségük lenne Rád csak még félnek valamiért írni.
Bevallom annó én is kétkedve álltam a dologhoz, hiszen ma már annyi mindenről cikkeznek az újságok.
Májusban vettem én is először a bátorságot, hogy belevágjak a kezeléssorozatba, mely azóta is életem egyik legjobb döntése volt.
A beszélgetéseknek és szeretetnek hála sikerült visszatalálnom önmagamhoz a sok sok megpróbáltatás és csalódottság után.
Annó a legelső találkozásunkkor mondtam Neked, hogy annyira vágyom, hogy újra az lehessek aki voltam azelőtt… és sikerült!
Elindultam Veled egy úton, és lassacskán visszatért belém az élet. Nem kis dolgok vannak a hátam mögött (kiterjedt mélyvénás trombózis, petefészek daganat 25 évesen) – mindezek az elmúlt két évben, de a Szeretetnek hála, ezek után is sikerült ismét talpra állnom.
Hálás szívvel gondolok Édesanyámra, amiért annó javasolta, hogy vegyem fel Veled a kapcsolatot! Mára már teljesen jól vagyok fizikailag és lelkileg is!
Visszatérhettem a sportoláshoz is, ami már nagyon hiányzott.
Köszönöm szépen! Egy lány, aki szereti az életet”

kék„Szia András!
Szeretnék Neked köszönetet mondani mindazért a sok jóért ami velem történt mióta megismertelek.
Három hónap alatt hatalmas lelki fejlődésen mentem keresztül:
-megleltem a lelki békém,melyből semmilyen jellegű probléma nem tud kizökkenteni,
-mert a problémáimat más szemszögből tudom nézni és nem a miértet keresem,hanem,hogy hogyan oldjam meg
-megnőtt az önbizalmam,könnyebben kitudok állni magam mellett
-meghallgatom mások véleményét,de a döntéseimet én hozom meg nem más
-jobban kitudok nyílni mindenki felé,ezért még jobb lett az emberekhez való hozzáállásom
-lányommal hosszú évek óta nem volt olyan jó és bensőséges a kapcsolatom mint most
-nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok,ami kihatással van a családom többi tagjára is
mondhatom ,hogy tökéletes a kapcsolatunk
Még mindig van mit tanulnom,de ha visszatekintek a három hónappal ezelőtti Önmagamra,akkor azt kell mondanom,hogy egy teljesen új ember néz vissza rám.
Mikor hozzád fordultam segítségért,egy konkrét betegség megszüntetését kértem Tőled.
Igaz,hogy az a betegségem még megvan,de tudom és hiszem,hogy egyik nap arra ébredek,hogy eltűnt a betegségem,mert ahogy három hónap alatt ennyit gyógyult a lelkem úgy meg fog gyógyulni a testem is.
Tudom,hogy Tőled megkapok hozzá minden segítséget,amit nem tudok Neked elégszer megköszönni.
Hálás szívvel: (NÉV)”

kék„Kedves András!

Anyukám sejtszámai a transzplantációt követő 2.héten növekedésnek indultak. Az orvosok nagyon örültek ,mert sikeres volt a transzplant. Sajnos sokáig enni nehezen tudott,mert a nyálkahártya gyengült. nem érzi jól az ízeket,nem ízlik neki semmi. Sokat fogyott. Augusztus második hetében haza engedték anyukámat a kórházból. Elkészült az otthoni fél steril lakrész is,ami nem volt egyszerű.kész anyagi csőd. 100 napig itt kell élnie,sok szabályt betartva. emberek közé nem mehet,se posta,se vásárlás. mindennap portalanítás , takarítás a lakásban.napi szinten ágynemű csere,mosás,vasalás. Ablakot is csak ritkán,rövid időre nyithat. Az ápolását én vállaltam el, naponta megyek hozzá. Csak dietetikus szerint előírt ételeket ehet,amiket frissen aznap főzötten kell elfogyasztani,mert még mindig rossz az íz érzékelése. Nem látogathatják a rokonok sem.senki. Nekem is be kell öltöznöm maszkot kell felvennem és műtős ruhát. A kedve napról napra jobb és napról napra erősödik. Nem fáj semmije. Szerdán voltunk, vittem kontrollra a doktor látván a véreredményeket örült mert megint emelkedtek a trombocyta számok. 1 évig kell szedni még a gyógyszereket (kilökődésgátlót stb). A napokban emlegettük Önt (Így utólag itt látom az időpontot,ha jól gondolom pont akkor,amikor érdeklődött az állapota felől)és mondta, hogy ha letelik a 100 nap és már kimozdulhat hosszú távra,akkor mindenképpen felkeresi Önt Ózdon vagy ha itt van Budapesten. Úgy gondoljuk,hogy az Ön segítsége nélkül nem tartanánk már itt. Hálásan köszönjük azt a sok jó energiát ,amit küldött ! Úgy gondolom a gyógyító szeretet energiák nélkül anyukám nem lenne már az élők sorában. Nagyon sok nehéz,keserves napon vagyunk túl,de már látjuk a végét és ezt javarészt az Ön érdeme. Ha letelik a kritikus időszak felkeressük Önt személyesen. Addig is kívánjuk Önnek a legjobbakat! puszi (NÉV)”

kék„Kedves András!

Sokszor hangoztatod, hogy milyen fontos segítség lehet másoknak, ha olvashatják azok tapasztalatait, akik már kapcsolatba kerültek Veled. Ezért írok most. Neked sok újdonság nem lesz benne, hiszen az elmúlt hónapokban rendszeresen megírtam.

Az én történetem hétköznapi történet. Évek óta tartó súlyos depresszióval küzdöttem. A gyógyszerek már nem hatottak úgy, ahogy kellett volna, rosszulléteim, pánikrohamaim egyre gyakoribbak voltak. Különösebben nem foglalkoztam azzal, hogy lehetne jobb is, hiszen a munkahelyemen a kolléganőim is azzal kezdik a napot, hogy bekapkodják a sok Frontint. Elfogadtam, hogy az élet már csak ilyen kegyetlen, ebben a stresszes világban gyógyszerekkel tudja csak az ember normálisan átvészelni azokat a szörnyű napokat.

Egyszer annyira elszakadt bennem a cérna, hogy megpróbáltam öngyilkos lenni. Még ma is kiráz a hideg tőle, ha erre gondolok. Túlgyógyszereztem magam, aztán vártam. Amikor elsötétült a világ körülöttem tudtam, hogy itt a vége. Semmi nem érdekelt már. Se a család, se a saját életem.

Aztán furcsa mód láttam a fényt, és benne egy elmosódott alakot, aki csak annyit mondott, hogy az én időm még nem jött el, nekem még dolgom van a földön. Minden rendbe fog jönni. Kórházban ébredtem.

Azóta is a feladatomon gondolkodom.

Az internetet böngészve egyszer csak előttem volt a facebook oldalad. Fogalmam sem volt, hogyan kerültem oda, még csak közös ismerősünk sem volt. Aztán Tőled hallottam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így talált meg, és hogy nincsenek véletlenek.

Azóta rendszeresen olvasom. Nincs olyan nap, hogy ne lépnék fel, mert rengeteg erőt tudok meríteni az „erőlevesekből”, az idézetekből, a saját gondolataidból. Köszönöm szépen azt a rengeteg tanítást, amit kaptam Tőled!!!

Hosszú hetek teltek el, mire elég bátor lettem ahhoz, hogy írjak Neked. Megmondom őszintén, nem igazán hittem az ilyesmiben, de aztán olvastam mások tapasztalatait rólad, és úgy gondoltam miért ne. Egy próbát megér, rosszabb már úgysem lehet. Leírtam Neked a bajom, aztán meg is lepődtem, mert nagyon gyorsan válaszoltál.

Szimpatikus volt a hozzáállásod, a segíteni akarásod, éreztem, hogy Téged őszintén érdekel, hogy mi van velem, Te tényleg segíteni akarsz. Nem tömted a fejem ezoterikus maszlagokkal, hanem lényegre törően kezdtél el foglalkozni velem. A lelkemmel. Az emberrel.

Messze lakunk egymástól, így távgyógyítás kezeléseket kaptam. Hetente 5 alkalommal „találkozunk”. Már az első alkalommal „megdöbbentem”, hogy micsoda energiák jönnek át Tőled. Szinte égett, izzott az egész testem, de mégsem volt kellemetlen, sőt kellemes, megnyugtató, ellazító érzés volt. Már akkor úgy éreztem, hogy újjászülettem. Ne kérdezd miért, mert nem tudom megmagyarázni, egyszerűen más ember lettem. A hitetlenségem gyengült, de azért még bennem volt, hogy lehet, ezt most csak beképzeltem magamnak. Aztán a következő gyógyításaidnál már tudtam, hogy ez a valóság.

Azóta eltelt 2 hónapban hetente 5 alkalommal gyógyítottál. Amit elmondhatok magamról most, az a következő.

LETETTEM A GYÓGYSZEREKET!

VAN ÉLETKEDVEM!

KI MEREK MOZDULNI AZ EMBEREK KÖZÉ!

NYUGODT VAGYOK ÉS KIENGYENSÚLYOZOTT!

NEM SZENVEDEK A FRONTOKTÓL!

ISMÉT TUDOK SZERETETET ADNI, ÉS EMIATT SOKKAL KEDVESEBBEK VELEM AZ EMBEREK, ÉN IS TÖBB SZERETETET KAPOK!

A CSALÁDOMBAN ISMÉT BÉKE VAN!

Kedves András! Életem végéig hálás leszek mindazért, amit tettél velem, amit kaptam Tőled!!! Tudom, hogy voltak pillanatok, amikor elgyengültem és fel akartam adni, de Te olyankor mindig „hátsón billentettél”, nehogy megtegyem.

Nagyon hálás vagyok Neked ezért, és mindenért!!!

A Jó Isten vigyázzon Rád még nagyon sokáig, hogy segíthess azoknak akiknek valamilyen „véletlen” folytán az „útjába kerülsz”! Áldás legyen rajtad, és a munkádon! Nagyon szépen köszönöm Neked, hogy újra van életem, célom, családom!

Még nem vagyok teljesen „kész” ezt jól tudom, és folytatom is Veled tovább, de ezeket mindenképpen ki kellett írnom most magamból. Ha hiszed, ha nem ez is olyan boldogsággal tölt el, amit hosszú évekig nem éreztem. Mert én aki annyira feleslegesnek éreztem magam, most ezzel a levéllel, és a tapasztalataimmal segíthetek másoknak.

És ahogy Te megmentetted az én életemet, (én komolyan azt gondolom, hogy ez így volt) akár én is megmenthetem másokét. Tudom már, hogy az egyik feladatom az, hogy elmondjam mindenkinek, hogy ha igazán meg akar valamiből gyógyulni, akkor Téged keressen, mert biztos lehet a sikerben! Szóval, ha nem baj, én mindenkinek ajánlalak. Azóta tudom, hogy két kolléganőm is megkeresett.

Egy dolgot azért sajnálok. A távolságot ami köztünk van, hogy soha nem találkoztunk még személyesen.

Nagyon irigylem az ózdiakat, amiért ők rendszeresen találkozhatnak Veled a Gyógyító Napokon! Bármikor személyesen is láthatnak, beszélhetnek Veled, biztos vagyok abban, hogy hamarabb és hatékonyabban gyógyulnak, mint mi, akik még sohasem láttunk. Szerintem fontos a személyes kapcsolat. Jaj!!! De jó lehet nekik!!!  A kivételes helyzetük miatt, akkor mennek amikor csak akarnak. Biztos vagyok abban, hogy élnek is a lehetőséggel, szorítok nekik is, hogy minél hamarabb elmondhassák gyógyulásuk történetét.

Aki pedig még nem mert megkeresni, annak üzenem, hogy nem kell félni! Karnyújtásnyira a segítség, csak kérni kell!

Higgyetek, bízzatok, és olyan boldogok lehettek, mint most én. Gyógyszerek nélkül, szenvedés nélkül, BOLDOGAN!

Köszönöm, hogy mindezt leírhattam! Köszönöm, hogy téged „ideküldtek” hozzánk!

Nagyon várom az újabb esti „találkozásunkat”.

Majdnem elfelejtettem, ezt még Te sem tudod! Megjött a nőgyógyászati eredményem, P4-ről P2 lett. NEM KELL MŰTENI!!!!! KÖSZÖNÖM!!!

Szeretettel ölellek: (NÉV)”

kék

„Kedves András!

Tudom kicsit megkésve, de még 2013-ban sikerült elküldenem:) Ezuton szeretnék neked és családodnak sikerekben gazdag Boldog Újévet kíváni és persze minnél többször történjen meg a csoda veled és a hozzád forduló emberekkel!

Köszönöm és nagyon hálás vagyok neked András azért amit ismerősöm kisgyermekéért tettél, csodák vannak csak hinni kell bennük.Kedves olvasó ha már egy ideje motoszkál Önben a gondolat, hogy felvegye a kapcsolatot Andrással akkor remélem az alábbi történettel hozzá tudok járulni, hogy meg is történjen.

Ismerősöm egy éves kisfia már hónapok óta küzdött visszatérő lázzal három hónap alatt háromszor voltak kórházban, kivizsgálás-kivizsgálást követet, de sajnos az orvosok nem találtak nála semmit és mivel sorban jöttek a gyermek fogai ezért mindenki arra gyanakodott, hogy a fogzás miatt van a visszatérő láz. Az utolsó kórházi bennfekvés alkalmával a gyermek állapota rohamosan romlott olyannyira, hogy az egyik kéz kivételével lebénultak a végtagjai, sos átszállították egy másik kórházban ahol az mri kimutatta, hogy az egész gerincvelő gyulladásban volt ami terjedt az agy felé. Pár napra rá kiderült hogy egy veleszülettet rendeleneség okozta a gyulladást, Budapesti orvos vállalta a gyermek megoperálását csak az volt a probléma hogy a gyermek nem volt szállítható állapotban mert hiába kapta másfél hete a szteroidot és az antibiotikumot a gyulladás nem csökkent hanem elérte a nyúltagyat, az orvosok pedig nem sok jóval bíztatták a szülőket. Ezután volt egy beszélgetésem az édesanyával és megemlitettem neki egy másik lehetőséget és az Ő beleegyezésével felvettem a kapcsolatot Andrással és segítséget kértem. A kérésem az volt, hogy a kisfiú olyan állapotba kerüljön hogy Budapestre lehessen szállítani. Nagyon korrekt volt András mert elmondta, hogy nem szereti az utolsó-utáni szalmaszál lehetőséget, mert a kezelés kétes kimenetű lehet, de hát csodák vannak és bízni kell. Kezelés nagyon íntenziv távgyógyításban történ, mert ( András szavaival élve) a picit kikellet billenteni abból az állapotból amiben volt, az első nap nem sok változás történt szinte semmi a második napra, a picinek láthatóan jobb kedve volt és minimálisan de elkezdte mozgatni a végtagjait és a nyelési reflexe is kezdett vissza térni, harmadik napra csökkent a gyulladás az agyban ezáltal pedig szállítható állapotba került és még aznap Budapestre vitték és pár napra rá megműtőték. A műtét sikeres volt és jelenleg egy végtagja kivételével az összeset tudja mozgatni, nyelési reflexe rendesen vissza tért és nagyon jó étvágya van, rehabilitáció várrá, de életben van és ezért hálás vagyok neked András! Köszönöm és még sok hosonló csodát kívánok neked!!!”

 

kékÍgy kezdődött…

Negyvenes Hölgy, diagnózis: méhnyak-rák.

Aztán találkoztunk néhányszor személyesen és távgyógyítás kezelések által is.

Most volt a kontroll vizsgálat.

Az eredményről közös barátunk írta nekem az alábbiakat:

„Szia! Nemrég írt a barátnőm a mai napjáról és ez tényleg elképesztő. A vizsgálati eredményei: Vér teljesen jó, tumormarker nem mutatható ki, mellkasröntgen teljesen jó, hasi ultrahang, nyirokcsomó rendben,nőgyógyászati ultrahang /külső/ nem látnak daganatot. Ezek a szuper jó hírek. Némi gond a veséknél van. Megnagyobbodott vese zsugorodik, kivezetés beszűkült, a jó vese is kicsit zsugorodott. Én annyira kimondhatatlanul örülök, hogy el se hiszed! Köszi! Ági”

kék

„Kedves András! A FB forgatagában elöször csak kíváncsian olvasgattam bejegyzéseid, amit ismeröseim lájkoltak. Aztán egy idö után a Szeretetenergiával Gyógyító ismeröse lettem. Majd írtam Neked egy emailt, amire szinte azonnal választ kaptam. … Sokáig viaskodtam magammal kapcsolatfelvétel elött, mint szerintem mindannyian. Ùgy gondoljuk, elég nagyok vagyunk már ahhoz, hogy önmagunk is megbírkózzunk saját betegségeinkkel, ki nem mondott hibáink nem is hibák, s ha a tükörbe nézünk, akkor is csak szemüvegen keresztül látjuk magunkat. Aztán elérkezik egy pillanat, ahol azt mondja az ember, vagy elindulok, s keresek valakit, aki segít nekem, vagy megfeneklik életem valahol egy útszéli árok szélén, ami a kutyát nem érdekli… Mint említettem, írtam Neked, s segítséged kértem. Néhány üzenetváltás után készen állt a terv, hogy a több száz km ellenére is tudjunk „találkozni“, távgyógyítás formájában. Jónéhány alkalommal voltam részese ennek a gyógyítási formának. Azt gondoltam, elsö pillanattól sírás, rívás, zsepihegyek lesznek ezeknek a találkozásoknak kíséröi. Nem így történt. Viszont a tudatalattim keresett. Pillanatokat, eseményeket, személyeket. Szép, kellemes, s fájdalmas életképeket. Aztán elérkezett egy délelött, s onnantól kezdve éreztem, jó úton járok segítségeddel. Oldódtak a színek, egyre fényesebb, tisztább képek kísérték a gyúgyuláshoz vezetö utat. Segítségeddel nyitottam magam, s a Világ felé. Ma már nem zakkanok össze minden miatt, s ami a legfontosabb, megtanultam nemet mondani, s figyelni arra, mi jó nekem. Munkámhoz elengedhetetlen a türelem, ami a Veled való kapcsolatfelvétel idején eléggé meg volt tépázva. Ma már mosolygok olyan dolgokon, amik ezelött 2 hónappal még kiverték nálam a biztosítékot. Köszönöm a Sorsnak, hogy Hozzád irányított! Köszönöm, hogy segítségeddel egy olyan utat tudok ismét járni, ahol az élet fontos része a béke, nyugalom, s a szeretet! Szeretettel három határon túlról Ági”

kék„Kedves András!

Ne haragudj, hogy csak most írok. Már régebben meg akartam írni neked, hogy vagyok, de szerettem volna megvárni, hogy mennyire tartósak a távgyógyításaid. Hát egyszóval tartósak.

A szédüléseim nem jöttek elő azóta sem. Pánikrohamom sem volt, sőt még csak úgy seméreztem magam, mint régen amikor kezdődött. Nem szedem a gyógyszereket több, mint 1 hónapja. Semmit. Nem mondom, hogy először nem éreztem a hiányát, de a gyógyszerek fokozatos csökkentése amit a távgyógyítások alatt is elkezdtünk segítség volt az elvonási tünetekkel szemben. Kimondhatom jól vagyok! Nagyon régen éreztem már így magam. Megváltozott a közérzetem, elkezdtem színes ruhákba járni, mosolygok, ami nálam nagy dolognak számít, van kedvem beszélgetni az emberekkel. Megszünt a kényszer evésem, és fogytam már 3 kg-t. Még így 50 felett is szépnek és fiatalnak érzem magam! Új életet kaptam!!!!!!! Azt pedig elhatároztam, hogy a gyógyszerekre költött pénzt ezután belerakom egy dobozba, és jövőre elnyaralom az egészet. Hát mennyivel jobb érzés lesz ez nekem!!!!!!
Köszönöm neked, hogy nem hagytad abba, amikor én felakartam adni.  Köszönöm, hogy segítettél a legnehezebb időszakokban! Köszönöm, hogy elhitetted velem, rajtam múlik a gyógyulásom, a gondolkodásomon, a hozzá állásomon. Áldás, hogy Rád találtam!

És ha Pécs felé hoz az utad keress meg, mert szeretném neked személyesen is megköszönni amit értem tettél.
Szeretettel gondolok Rád!

Katica”

kék„András! Nem érdekel már semmi! Eddig próbáltam megfelelni mindenkinek. A szüleimnek, a kollégáknak, az ismerősöknek és a legjobb barátaimnak is. De ez mostanra megváltozott. Ma már én vagyok a fontos, magamat ültetem az első sorba, hogy én lássam a legjobb helyről az életem filmjét. Eddig az utolsó sorból figyeltem, mindenkit magam elé engedve.
Sosem mertem ezt megtenni addig, amig nem találkoztam Veled, amig fel nem nyitottad a szemeimet a személyes találkozóinkon. Türelmes voltál, rávezettél a helyes útra, a kérdéseiddel olyan válaszokat csaltál ki belőlem, amiről én sem gondoltam, hogy be merem vallani. Hálásan köszönöm ezt Neked. Én azt gondoltam, hogy nem vagyok beteg, még akkor sem, ha annyi féle gyógyszert kellett szednem. Aztán rájöttem, hogy mindezt én csináltam magamnak, és csak önámítás volt az egész életem. Azt hittem élek, pedig közel sem volt így.
Önáltató lettem, aki elfogadta a sorsát egészen addig, amíg valaki nem jött és ki nem billentett ebből az állapotból. Sosem felejtem el az első táv gyógyításodat, amikor olyan érzetem volt, mintha kiszednének a testemből, magasba emelnének, és jól meg is forgatnának, mintha a centrifugálástól tisztulhatna ki a lelkem. Az energiád meg hatalmas hullámokkal haladt át a testemen oda vissza.
Ledöbbentem akkor, de ma már természetes minden. 🙂
És ami a legcsodálatosabb, hogy a több év álmatlanul töltött éjszakája után ma már szinte minden éjjelt végig alszok, sokkal pihentebb és energikusabb lettem. A gyógyszer adagom folyamatosan csökken, még a hónap végén lesz egy vizsgálatom, és remélem ott is visszaigazolják, hogy teljes mértékben jól vagyok. Ami pedig a legnagyobb meglepetés volt a számomra, hogy a több éves sikertelen fogyókúra után a kezelésektől olyan szinten rendben lett az anyagcserém, hogy fogytam 8 kg-t!!!!!!! Persze figyeltem az étkezésre és a mozgásra is, na azt eddig is megtettem, mégsem történt semmi eredmény. Ez jobb, mint a N***i! 🙂 Szóval vehetek új ruhákat, jöhet a strand szezon, most már sokkal kevesebb gátlással fogok kimenni az emberek közé fürdőruhában, mert nagyot nőt az önbizalmam. És remélem most már megtalál a szerelem is. És ezt nagy mértékben neked köszönhetem. Tudom, mondtad, hogy Te egyedül nem tudtad volna és én is kellettem hozzá, de látod eddig egyedül nem ment. Folytatjuk, mert még van tennivaló. És most már én vagyok a fontos!!!!!!!  Örülök, hogy megtaláltalak!!!!!!!!!!!!   Puszi: Andi”

kék„Kedves András! Ezt a levelet írtam neked néhány hónapja.
Jó napot kívánok! Ne haragudjon, hogy levelemmel zavarom, de már nem tudom kihez fordulhatnék segítségért. Olvasom az oldalát, és látom a leveleket amiket önnek írnak, hogy mennyi mindenkinek tudott már segíteni. Úgy érzem elveszett vagyok, nem látom a kiutat semmiből. Már megfordult a fejemben az is, hogy öngyilkos leszek, de Isten hívő vagyok, és ez eddig még mindig megállított. Mindent sötéten látok, mintha mindenhol sötét felhők lennének körülöttem. Depressziós vagyok, nyugtatókon élek, nappal és éjszaka egyaránt. Már nem mozdulok ki a házból, lesötétített szobámban élek. Kérem segítsen ha tud. A Jó Isten Áldja Meg! Maga az utolsó reményem! Van még izületi bajom, magas vérnyomás és a szívem néha olyanokat ver, hogy majdnem kiesik a helyéről. Köszönöm, hogy elolvasta a levelem, és várom a válaszát.

Ennyi. El sem hiszem, hogy ez az ember is én voltam! 😀 Pedig igaz, de a fenti dolgok ma már csak az emlékeimben élnek és ezt Istennek és neked köszönhetem. Kemény 3 hónapunk volt, de megérte. Mindent kipróbáltam nálad, amit csak lehetett. Elmentem hozzád, gyógyítottál távban és skypeon is. Minden tanácsodat megfogadtam,mert tudtam, hogy tényleg segíteni akarsz. András, én annyira boldog vagyok! Sehol egy sötét felhő, és már nem vagyok bezárkózva sem. A lakásomat átjárja a nap fénye. Sokat sétálok, járok emberek közé. Nem csak munkahely-haza. Bevallom, hogy nem hittem abban, hogy ez nekem sikerülhet. Úgy érzem teljesen meggyógyultam. Visszatért a hitem! Semmi nyugtató, normális vérnyomás, és a szívem sem kalapál már úgy, mint akkoriban. Vagyis igen, de már más miatt. 😀 Megismerkedtem valakivel. Én aki olyan visszahúzódó voltam, hogy a férfiak ha csak rám néztek én már „elszaladtam”. Növekedett az önbizalmam és az önértékelésem is a helyén van most már. Szóval alakul valami. Nem tudom, hogy szerelem lesz-e, de most úgy érzem magam, mint egy tinédzser. 😀 Itt az oldala, nézd meg légyszíves, mert kíváncsi vagyok a véleményedre. <3 (LINK) Köszönök mindent amit értem tettél. A gyógyításomat úgy érzem itt most befejezhetjük, de a barátságunk az remélem megmarad. O:)  Szeretettel gondolok Rád! O:) <3 <3 <3 A Teremtő Isten vigyázza az utadat! <3 <3 <3″

kék„Kedves András! A személyes találkozóink, és a távgyógyítások ráébresztettek sok mindenre. Először csak arra gondoltam, hogy segíthetsz a betegségeimen, hogy jobban elviseljem azokat. Igazándiból megelégedtem volna annyival is, hogy csökkenjen a néha már elviselhetetlen fájdalom a derekamban. Bevallom, hogy arra gondolni sem mertem, hogy el is múlhat, meg hogy a cukrom is beáll a normálisnak mondható értékre. Mindeközben ráébredtem, hogy én is fontos vagyok, és nem szabad hagynom, hogy mások kihasználjanak. Már nem rendelem mások akarata alá magam. Önmagam vagyok, és meg is teszek mindent azért, hogy a jelenlegi életemből kihozzam a lehető legjobbat. Köszönöm a sok beszélgetést, és hogy bármikor írhattam neked, te mindig támogattál, motiváltál a válaszaidban. <3 A szeretetenergia kezelések tényleg csodálatos hatással bírnak. Úgyhogy szeretném, ha folytatnánk még, mert van még min dolgoznunk. Legyen szép napod. :)”