27énÉn is meglepődtem, hogy amint megérintettem, megszűnt a problémája.

Annyira legyengült, hogy az ájulás határán volt, mégsem esett össze, sőt erőre kapott.
Aztán döbbenten álltunk mind a ketten. A Kedvesem és én.
Fogalmunk sem volt mi ez. Csak azt tudtuk, hogy valami történt. A kezeimből forróságot érzett, és ettől jobban lett.
1992-t írtunk és még nem volt lehetőségünk beírni a Googleba, hogy válaszokat találjunk.

Azóta sok víz lefolyt a Sajón.

Hiszem

Hiszem, hogy bárki, bámiből meg tud gyógyulni, ha mond egy határozott IGEN-t az egészségére!

Rási András vagyok.
Test- és lélekgyógyász. A lelki- és nőgyógyászati problémák szakértője, motivációs tréner, és a „2 Egészség Módszer” alapítója, kifejlesztője.

1992-ben egy véletlennek köszönhetően jöttem rá, hogy vannak bizonyos „képességeim”, amik által segíthetek az emberek testi-lelki egészségének helyreállításában. Megtapasztalhattam, hogy képes vagyok a tiszta szeretetenergia közvetítésére.

Azóta sokat tanultam. Önképzéssel, és Égi Segítőim által fejlődtem, több mindenre „engedélyt” kaptam.

A „2 Egészség Módszer” a tevékenységeim rendszerbe foglalása. A gyógyító találkozókon egyszerre kezelem a testet és a lelket. A test és lélek harmóniája, egészsége adja az ember teljességét.
Ezért is neveztem el a módszeremet „2 Egészség Módszer” –nek.

A rendszeren belül mindent egyedi technikákkal végzek.

test-lélek-szellem

A legfontosabb eleme a „2 Egészség – Gyógymód”, ami emberek testi-lelki egészségének a javítását foglalja magában. Ez történhet személyes, vagy távgyógyítás kezelésekkel.

Ide sorolnám még az aura és csakra tisztítást, valamint a gyógyító, vagy stressz és blokk oldó szeretetenergia meditációkat.

Bár ide köthető, mégis külön említeném meg a speciálisan erre kifejlesztett „2 Egészség – Babaprogram” –ot, amely azoknak a pároknak lehet megoldás, akiknek az egészségük ugyan megengedné, hogy pocaklakó érkezzen hozzájuk, a gyermekáldás mégis elmaradt eddig.

A „2 Egészség – Masszázs” és a szeretetenergia-masszázs pedig teljes mértékben ellazult, testi-lelki kikapcsolódást, feltöltődést eredményez.

A rendszer részei még a személyre szabottan programozott gyógyító kristályok készítése, a tértisztítás, a különböző önismereti és gyógyító képesség fejlesztő kurzusok, és az előadások is.

szeretetenergia meditáció

Ezek alapján épül fel jelenleg a „2 Egészség Módszer”. A cél továbbra is a 2 egészség, a test és lélek egészségének, harmóniájának a megteremtése.
Amikor itt lesz az idő, találkozni fogunk.
Addig is legyen csodaszép a napod!

 

buddha