távgyógyítás az energiagyógyászatban
Az alternatív gyógymódok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság. Sorra hallani, olvasni sikeres gyógyulásokról, megváltozott, jobbá tett életekről.

 

Aki ilyen módon (is) szeretné visszanyerni az egészségét, biztosan megtalálja a számára megfelelő korrekt Segítőt. Az „is” azért került az előző mondatba, mert a valódi Segítők csakis orvosi ellenőrzés mellett vállalnak közreműködést, kiegészítve azt.

A többféle alternatív gyógymód közül most az energia-gyógyászatot emelném ki. A különféle módszerek, különböző módon nevezik és alkalmazzák az általuk közvetített energiát. Más és más a technika, de a cél ugyanaz, az ember állapotának javítása, a teljes gyógyulás elérése.

 

Az energia kezelések történhetnek személyesen, vagy távgyógyítás-kezelésekkel.


A személyes gyógyítás, mint a neve is jelzi közvetlen fizikai kontaktus a Gyógyító, és a Befogadó között, akár érintéssel, akár anélkül.

A távgyógyítás-kezelés semmivel nem bonyolultabb a Gyógyító szempontjából. A különbség abban nyilvánul meg, hogy a Gyógyító és a Befogadó nem tartózkodik egy helyen, nincs közöttük fizikai kontaktus. A gyógyító energia bármilyen távolságból eljuttatható a Befogadó részére.

Hiába az egyszerűsége, az emberek egy része mégis fenntartásokkal kezeli azt, hogy a távgyógyítás-kezelés ugyanolyan hatékonysággal bír, mint a személyes találkozó. Azt még elhiszi, hogy a Gyógyító tenyeréből az ő szervezetébe „átmegy” az energia, mert az még „kézzelfogható”, de hogy esetenként több száz, vagy ezer kilométer távolságból is lehessen segíteni, beindítani az öngyógyító folyamatokat, és közvetíteni a gyógyuláshoz szükséges teljesítményt, az sokaknak már hihetetlen.

Pedig létezik, és ami fontosabb, működik.

Akik vettek már rész az általam szervezett eddigi 20 alkalommal megtartott „Gyógyító Szeretetenergia Meditáció” eseményen, ahol egyszerre átlagban 150-200 embert távgyógyítok, azok már megtapasztalhatták, hogy még akkor is működik, ha ilyen sokan vagyunk. Vannak, akik nagyon komoly eredményekről számolnak be egy-egy ilyen találkozó után. Akkor bele lehet gondolni abba, hogy milyen ereje van, amikor csak egy emberre kell összpontosítani abban a félórában.

A távgyógyítás-kezelésnél nem számít sem a tér, sem az idő.


A különböző módszereknél eltérhet a működési forma, ezért most csak a „2 Egészség Módszer”-en keresztül mutatom be, hogyan is történik a távgyógyítás szeretetenergiával a gyakorlatban.

30 perc nyugodt relaxálás

A „2 Egészség Módszer” esetében a távgyógyítás történhet egyszeri energia küldésével, vagy tartós energia-kezeléssel.
Az egyszeri energia küldésére akkor kerül sor, amikor valakinek sürgősen van szüksége segítségre, kisebb egészségügyi problémák, végtagfájdalmak, vagy rosszullétek esetén. Ez egy egyszeri, erős energiaimpulzus, ami nagyon gyorsan képes visszaállítani a probléma felmerülése előtti állapotot, legyen az testi, vagy lelki tünet. A Befogadónak nem kell különösebben tennie semmit, kéri, és amikor megkapja, befogadja azt.

A tartós szeretetenergia-kezelés esetében már terápiaszerű közös „munka” történik a Gyógyító és a Befogadó között. Ez alkalmazandó minden tartós – akár sok éve tartó – testi-lelki betegség esetén, valamint a különböző személyiségfejlesztő programokban.
A terápiaszerű kezelések lényege, hogy több gyógyító „találkozás” egymásra épülő összessége fogja nyújtani az állapot javulását. Ennek időtartama függ a betegség jellegétől, és a Befogadó „gyógyulásba vetett hitétől”.

A „2 Egészség Módszer” vonatkozásában egy távgyógyítás-kezelés 30 percig tart, előre egyeztetett időpontban, amikor a Befogadó biztosítani tud magának 30 perc nyugodt relaxálást, hogy a szeretetenergia maximálisan beépülhessen, és gyógyíthassa.
Tehát ez a távgyógyítási forma már egy tartós energia áramlásról szól, ami a Befogadó részéről járhat hatalmas megélésekkel, „látomásokkal”, képekkel, vagy egyszerűen „csak” egy ellazult nyugodt félórával. A gyógyulni vágyók visszajelzései alapján a tapasztalat, hogy egyénileg más és más, nincs szabály arra, hogy mit kellene tapasztalni.

A kezelés eredményéről, visszajelzést már az első alkalom után is adhat a szervezet, érezhető, vagy akár látható formában is.

Szóval ennyire egyszerű, ebben rejlik a csodálatossága is.

A személyes és távgyógyítás-kezelések egyaránt alkalmasak tehát arra, hogy beindítsák a szervezet öngyógyító folyamatait, és visszaállítsák az Ember testi-lelki harmóniáját. 

Nem kell mást tennie az Embernek, csak hinni abban, hogy meggyógyulhat, a többi már a Gyógyító feladata.
Kívánom, hogy mindenki találja meg a számára megfelelő módszert, és terapeutát, hogy ismét harmóniában legyen a teste és a lelke.

gyógyulás

Távgyógyítás az energiagyógyászatban

One thought on “Távgyógyítás az energiagyógyászatban

  • 2017-06-17 at 09:10
    Permalink

    Én már próbáltam András módszerét, és nagyon jól működött. Nőgyógyászati gondom volt, és a kezelések hatására nem kellett megműteni.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük